Salget af nye campingvogne er igen stigende i Danmark. Det er en positiv udvikling, og med en stigning i salget på 10% er det tydeligt danskerne igen vil investere i verdens bedste ferieform, nemlig camping.

 

hobby blogpost 010216 01

 

Det stigende salg af nye campingvogne skyldes dels at mange vælger at udskifte deres gamle campingvogn med en ny, og dels at børnefamilier igen har mod på at investere i ny campingvogn.

 

”Vi ser er markant stigende salg af campingvogne med køjer. Det er vi rigtig glade for, da det er et segment, der har ligget lidt stille de seneste år”, udtaler Ib Langkjær fra firmaet Campex, der er agent for Hobby i Danmark.

 

Men det er ikke kun campingvogne med køjer, der er et stigende salg af. Også de mere typiske campingvogne til to personer sælges der flere af.

 

Også i resten af Europa salget er stigende -især i Tyskland og Holland ses der et markant øget salg. Men da hverken campingvognsfabrikker eller deres underleverandør uden videre kan øge produktionen, kunne dette medføre

længere leveringstider end normalt

 

Det stigende salg har ingen indflydelse på leveringstiden

 

Det stigende salg har dog ikke nogen særlig betydning for Hobby hvad leveringstider angår. Hobby er det mest sælgende campingvognsmærke i Europa. Fabrikken ligger i Nordtyskland, og produktionskapaciteten der er så stor, at man godt kan følge med den stigende efterspørgsel.

 

”Det er en positiv fremgang, og vi er glade for at kunne følge med den stigende efterspørgsel. Og der er stadig et lager på af vores nyeste modelserie Hobby De Luxe Edition på fabrikken”, udtaler Ib Langkjær, og fortsætter:

 

”De danske Hobby forhandlere har også været forudseende, har bestilt et bredt udvalg hjem af Hobbys populære campingvogne. Dette gælder også Hobbys kampagnemodeller, hvor man får meget ekstraudstyr med i købet til en fordelagtig pris.  Så der er et godt udvalg nye Hobby campingvogne hos de danske forhandlere til levering nu”.

 

hobby blogpost 010216 02

Hobby De Luxe Edition

 

Skulle man ønske en campingvogn, der ikke er på lager eller har man specielle ønsker til f.eks. fabriksmonteret ekstraudstyr, varmesystem e.l., så må man forvente en mindre ventetid.

Brug vinteren til at se på ny campingvogn

Der er tre campingmesser denne vinter. De er alle en oplagt mulighed for at se på ny campingvogn. Du vil kunne se Hobby campingvogne på dem alle. Især på Ferie For Alle i Herning vil der mulighed for at se et stort udvalg af Hobby campingvogne. Hobbys stand finder du i Hal D.

 

hobby blogpost 010216 03

 

Nyttige links

 

  • Camping 2016 afholdes i Aalborg Kongres & Kultur Center i perioden 12. til 14. februar.
  • Ferie For Alle afholdes i MCH Messecenter Herning i perioden 26. til 28. februar.
  • Fortegnelse over Hobby forhandlere i Danmark: Hobby

 

Fakta

Hobby er den mest sælgende campingvogn i Europa, og har mere end 15 forskellige modeller specielt indrettet til børnefamilier – lige fra de helt små rejsevogne til de store fastliggervogne.

 

Hobby er tysk kvalitet til meget fornuftige priser, har et stort modelprogram, og Hobby går forrest når det gælder udvikling og design 

526 574