Når man går rundt og kigger på campingpladser i Skandinavien, er det pudsigt at se at mange af de campingvogne, der bliver brugt til camping hele året, ikke nødvendigvis er de campingvogne som betegnes som klassiske vintercampingvogne.

 

hobby blog 070116 01

 

Mange er af den opfattelse, at man ikke kan campere om vinteren i en almindelig campingvogn. Men intet kunne være mere forkert. Campister har igennem årtier camperet hele året i alt fra høje plus grader til stærke frostgrader i helt almindelige campingvogne.

 

Vores broderfolk mod nord, nordmænd og svenskere, bruger ofte deres campingvogne året rundt. Mange er fastliggere hele året - f.eks. ved et skisportssted, eller på en smukt placeret campingplads ved en sø, fjord eller lignede. På den måde kan de udnytte deres campingvogn optimalt. Om sommeren er den placeret i den smukke natur og er et godt udgangspunkt for vandreture og naturoplevelser. Om vinteren er det den perfekte hytte. Den er altid er klar til brug og oftest bedre udstyret end de fleste hotelværelser. Disse placeringer er dog ofte vejrmæssigt udsatte, og ens udstyr bliver udsat for det til tider barske nordiske vejr hele året.

 

Gå man en tur rundt på disse campingpladser, ser man hurtigt at et bestemt mærke dominerer – og det har været det samme igennem årtier.

 

hobby blog 070116 02

 

Ib Langkjær fra den danske Hobby agent fortæller: ” Hobby har igennem årtier været Skandinavernes foretrukne campingvognsmærke. Og det er fordi Hobby er gode til at kombinere mange forskellige ting som campisterne efterspørger”.

 

”En Hobby campingvogn er så god kvalitet, at man uden problemer kan bo i den året rundt. Det ser man tydeligt på campingpladserne rundt omkring i Norge og Sverige. Her oplever de meget tit meget lavere kuldegrader end vi nogensinde kommer i nærheden af herhjemme i Danmark, og det kan en Hobby klare uden problemer”.

 

Ib fortsætter: ”En Hobby campingvogn er hyggelig, og der er gjort rigtigt meget at skabe et varmt og hyggeligt indemiljø i Hobbys campingvogne. Her bruger Hobby gode materialer, masser af lys og mange praktiske detaljer til at skabe en feriebolig med høj komfort”.

 

”Hobby har et kæmpe udvalg af campingvogne i mange forskellige indretninger. Så du finder næsten med garanti en campingvogn der passer til dig og din familie. De indeholder også rigtigt meget standardudstyr der faktisk overflødiggør udstyrspakker. Men skulle man ønske det, kan der tilkøbes forskelligt udstyr, der kan øge komforten endnu mere. F.eks. kan der tilkøbes Alde centralvarme, elektrisk guldtemperering og meget, meget mere”, fortæller Ib.

 

Det ikke udstyret alene det kommer an på

 

”God isolering og god samleteknik er også vigtig for komforten. Harald Striewski, der i sin tid grundlagde Hobby og stadigvæk er i spidsen for koncernen, har altid gået meget op i at det er de rigtige materialer, der bliver brugt. Han går ikke på kompromis, og derfor holder en Hobby også i mange år”, fortæller Ib og fortsætter:

 

”Det er tit vi ser Hobby campingvogne, der er både 20 og 30 år gamle på campingpladserne – og de bruges året rundt. Det er dejligt at en Hobby kan være til glæde for en familie i så mange år. Faktisk kender jeg til historier hvor en Hobby campingvogn er gået i arv, og flere generationer har fået glæde af den sammen Hobby campingvogn”.

 

”Så uanset om du er til at campere i de barske kuldegrader der bydes på i Skandinavien, eller middelhavets høje sommertemperaturer, kan du bruge den samme campingvogn. En Hobby kan bruges året rundt – uanset vejr og vind”, afslutter Ib.

 

hobby blog 070116 03

 

Se alle Hobby modellerne her: Hobby Campingvogne

526 574